Mbështetje për organizatat mjedisore të shoqërisë civile në Shqipëri.

Qytetarë Shkodranë, kryesisht të rinj e të reja, dashamirës së ecjes në mal dhe të apasionuar pas natyrës u mbodhën në fermën ekosociale në fshatin Oblikë në Shkodër, më datë 22 korrik 2017. Takimi kishte për qëllim themelimin e klubit shumësportesh Taraboshi Shkodër.

Print Email

Organizata SEEP në bashkëpunim me Bashkine e Vlorës realizoi aktivitetin në natyrë "Te Largojmë Plastikën nga Deti" i cili u parapri nga një fushatë e gjerë informimi dhe sensibilizimi për qytetarët dhe vendimmarrësit për rrezikun që i kanoset natyrës dhe jetës në planetin tonë nga plastika, nëpërmjet mediave vendore, rrejteve sociale, posterave dhe bisedave.

Print Email