Subjektet shëndetësore dhe shoqëria civile bashkëpunojnë për të përmirësuar administrimin e mbetjeve spitalore

Shkruar nga SENIOR-A on .

Gjate vendosjes se posterave EDENNjoftim për shtyp, Qendra EDEN Tiranë  Rrjeti i vigjilencës mjedisore „Një sy për mjedisin“ nis fushatën ndërgjegjësuese dhe informuese „Së bashku të marrim përsipër përgjegjësitë!“ për administrimin e mbetjeve spitalore në mjediset e subjekteve prodhuese. Kjo fushatë zbatohet në bashkëpunim me spitalet dhe subjektet...