Ngjarje të pritëshme

No events found

Identiteti

Shkruar nga SENiOR-A on .

Shkarkoni dokumentat e standarde për raportime dhe publikime në kuadër të Senior-A

Dokumentat mëposhtë mund të pësojnë ndryshme, ndaj ju sugjerojmë të vizitoni këtë faqe sa herë duhet të punoni me ndonjë nga këto dokumente. Në rast ndryshimi, një informacion do të shfaqet në krah të dokumentit me datën e ndryshimit.  Për çdo paqartësi, ju lutem kontaktoni me stafin e REC.

 

1. Raportim Aktivitetesh

Dokumenti standard për raportimin e aktiviteteve brenda marrëveshjes me REC

wordicon Shkarko

 2. Raportim Financiar Operational Grant

Dokumenti standard për raportimin financiar brenda marrëveshjes me REC

excel-icon Shkarko

3. SENiOR-A Raportim Progresiv Operational Grant

Dokumenti standard për raportimin progresiv sipas marrëveshjes me REC

wordicon Shkarko

4. Përdorimi i logos

Udhëzuesi i përdorimit të logove (vini re, çdo publikim, para printimit, duhet të paraqitet në draft për miratim nga REC)

pdf icon Shkarko

 Logot ne VECTORIAL (.eps) për dokumenta printimi

SENiOR-A shqip SENiOR-A English SENiOR-A lineare REC Shqiperi SWEDEN
 SENiOR-Shqip  SENiOR-English  SenioR-A-linear  RECShqiperi  SWEDEN

Logot ne .JPG për dokumenta të zakonshëm

SENiOR-A shqip SENiOR-A English SENiOR-A lineare REC Shqiperi SWEDEN
 SENiOR-Shqip  SENiOR-English  SenioR-A-linear  RECShqiperi  SWEDEN