Ngjarje të pritëshme

No events found

Bicikleta, Riciklimi & Energjia Diellore ne Kopshte!

Shkruar nga SENIOR-A on .

ekokopshtetEcovolis me mbeshtetjen e REC dhe programit SENIOR-A vazhdon zbatimin e nismes se Kopshteve Ekologjike! Nisma synon te edukoje nje brez ndryshe me dashurine dhe ndjeshmerine per mjedisin, me aktivizmin dhe motivimin per ta mbrojtur ne te ardhmen, per ta rikthyer ne shtepine e bukur te te gjitheve! Sot ecovolis eshte ndalur ne kopshtin nr 10 te Tiranes per te vene ne zbatim edukimin mjedisor.Sot femijet e kopshtit nr.10 kane stacionin e tyre te bicikletave, kendet e riciklimit dhe shtepizat e vogla model i energjive te pastra, pajisur me panele diellore. Edukimi mjedisor qe ne vegjeli nepermjet modeleve praktike te trasnportit te gjelbert, te energjive te pastra dhe riciklimit do te sjelle nje ndryshim te madh ne te ardhmen - shprehet drejtuesi i kesaj nisme Ened Mato. Nisma filloi me Kopshtin numer 8 dhe do te vazhdoje me mbeshtetjen e REC dhe SENIOR-A dhe ne 4 kopshte te tjera te Tiranes!Qytetaret ekologjiste te se nesermes, fale EkoKopshteve po e nisin rrugetimin e tyre qe sot drejt te ardhmes se gjelber e miqesore.