Ngjarje të pritëshme

No events found

Mjedisi Sot 137 – Ri-imagjino mbetjet!

Shkruar nga SENIOR-A on .

MS 137

Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri nxjerr numrin e rradhës së revistës “Mjedisi Sot”, me temë kryesore menaxhimin e mbetjeve në nivel vendor, përgatitur në kuadër të programit SENiOR-A "Mbështetje për Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile në Shqipëri".

Përmes shkrimeve të këtij numri, lexuesit do të mund të njihen më nga afër me Problematikën e mbetjeve urbane, Menaxhimin Lokal dhe Rajonal të Mbetjeve në Shqipëri, nevojën për Bashkëpunim në menaxhimin e mbetjeve si një domosdoshmëri për njësitë vendore, situatën aktuale në Landfillin rajonal i Bushatit etj.
Gjithashtu, të pranishme janë dhe shkrimet nga vendi apo të aktualitetit, si dhe një shkrim i plotë mbi një film dokumentar kundër prodhimit dhe konsumit në masë të ujit të ambalazhuar në shishe.

Për lexim më të plotë të revistës, vizitoni faqen e internetit www.mjedisisot.info